Er wordt tegenwoordig veel gesproken over cause related marketing en bedrijfssponsoring van goede doelen. Het lijkt wel alsof er om de zoveel maanden weer een nieuwe 'cause' bij komt, maar bij Teva is dat anders. Wij steunen al 25 jaar, vanaf het prille begin, hetzelfde doel: water.

Waar water is, is leven. Hoe simpel deze opvatting ook is, deze houdt verband met een fundamentele waarheid van deze wereld. Al sinds ons ontstaan op de Coloradorivier in 1984 voelen wij een diepgewortelde verbinding met water. Daarom zijn we in 2011 begonnnen met ons meest ambitieuze avontuur ooit: A Pair for a Foot.

Voor elk paar Teva schoenen dat in 2011 wordt verkocht helpen we om wereldwijd een stuk waterweg met de lengte van een voet in rivieren, meren en oceanen te beschermen. Het is ons doel om tegen het einde van het jaar wereldwijd 4,3 miljoen voet 1,3 miljoen meter te beheren.

Teva is er trots op om samen met Waterkeeper Alliance, Ocean Conservancy en Save the Colorado wereldwijd watervlakten te beschermen. Teva zal het hele jaar door helpen bij het schoonmaken en beschermen van water met behulp van vrijwilligers en materieel die ter plaatse worden ingezet. Van elk verkocht paar schoenen reserveert Teva bovendien een deel voor het financieren van aanvullende schoonmaakacties, zodat we onze doelstelling om wereldwijd een afstand van 1,3 miljoen meter te beschermen, kunnen halen.